Caps de Setmana Bikers amb el Club BTT Open Natura

L'objectiu d'aquestes sortides és gaudir de dos dies de mountain bike descobrint alguns dels millors escenaris naturals de la nostra geografia.

De moment, ja hem tingut la sort d'explorar els solitaris camins del Montsec de l'Estall, els espectaculars Ports de Beseit, les llegendàries Bardenas Reales, la bucòlica Val d'Aran… i també hem pedalat algunes rutes ja existents, com Camins d'en Capablanca i Raids del Cava.

L'esperit de les trobades és fidel a la filosofia del Club, que amb aquestes activitats pretén fomentar la convivència entre persones que comparteixen una afició esportiva sana i sense presses.

Per raons d'organització, les rutes es fan en grup i les places són limitades (normalment a 30 ciclistes).

Dissabte es fa una ruta de dia sencer i diumenge una altra de mig dia. La distància i els desnivells poden variar d'una sortida a una altra, però el nivell tècnic i la duresa de totes les rutes són similars als dels circuits llargs de l'Open BTT Tour.

El Club s'encarrega de dissenyar els itineraris, trobar allotjaments, fer les reserves, preparar i portar els avituallaments (pic-nic), transportar els equipatges, disposar d'un vehicle d'assistència, etc.

La participació en aquestes trobades implica l'acceptació de la filosofia del Club, basada en el respecte al medi natural i la solidaritat amb la resta de participants.

La inscripció inclou tots els serveis: rutes guiades, allotjament, avituallaments, vehicle d'assistència, àpats, dinar de germanor, etc.

 

 Per inscriure's en aquestes sortides, no cal ser soci del Club 

¡