Aventatges Club Open Natura

Descomptes  especials per a tots els socis i participants al Open Natura

www.auto88.com

TelegimTV HOME www.telegim.tv/particulares és un Gimnàs Online amb el qual es pot entrenar al saló de casa.
Funciona com un vídeo El Club Online i en ell es poden trobar centenars de vídeo classes de: Ciclisme Indoor, Abdominals, Pilates, ioga, tonificació, Aeròbic, El•líptica, Combat, Gap (Glutis Abdominals i Cames), Step i TBC.

A més tots els socis del Club Open Natura i els inscrits a les pedalades, podran gaudir de 30 dies d'accés totalment gratuït (a totes les vídeo classes ) i després (si voleu, sense cap tipus de compromís) poder continuar entrenant amb TelegimTV HOME a la sala de casa vostra, amb una subscripció al 50% de descompte!.

Ja us informarém de com gaudir d'aquesta promoció, però simplement serà registrar-des d'un link que us passarém i ja està.

A més, vull destacar, que en l'apartat de Ciclisme Indoor podreu trobar vídeo classes de l'exciclista professional Melcior Mauri (2n del món de contrarellotge, entre molts altres títols), i així pedalar / entrenar, a la sala de casa vostra, amb tot un campió.

AME és una asseguradora interessada en fomentar entre els seus assegurats hàbits saludables com l'esport. Per això t'ofereix una assegurança de salut que inclou una completa revisió esportiva anual perquè puguis estar tanquil a l'hora de practicar el teu esport favorit.

La revisió inclou:
- Exploració mèdica completa amb valoració realitzada per un metge especialista en Medicina Esportiva.
- Història clínica.
- Exploració física completa.
- Exploració de l'aparell locomotor.
- Electrocardiograma.
- Prova d'esforç caríaca o ecodoppler cardíac.
- Informa de valoració.
En AME trobaràs proximitat, orientació i transparència, ja que és una companyia que treballa per a persones no per a números de pòlissa i que sabem que en la salut cada cas és diferent.
Si voleu més informació entra a la nostra pàgina web www.ameasistencia.com o truca'ns al telèfon 93 226 59 66, els nostres assessors de salut t'ajudaran a trobar el que realment necessites.

Aquesta empresa situada a  Barcelona té una web de consumidors on tothom que vulgui participar en els estudis que realitzen, es poden registrar per rebre invitacions. La participació sempre és voluntària i pel temps que dediqueu, rebreu una compensació ecònomia en efectiu (Des de 15€ fins 80€ en funció de l’estudi). La web es www.estudiosdemercadoremunerados.com i també els podeu seguir a Facebook.

No deixeu de registrar-vos i començar a col.laborar amb ells. Per qualsevol dubte o aclaració, podeu contactar amb info@estudiosdemercadoremunerados.com

Ofertes en alimentació

El Xavi i l'Angels ens atendran en tot el que necessiteu per la vostra llar.

Tenen servei a domicili per la zona de Sabadell