Aventatges Open Natura

Descomptes  especials per a tots els socis i participants al Open Natura

www.auto88.com

TelegimTV HOME www.telegim.tv/particulares és un Gimnàs Online amb el qual es pot entrenar al saló de casa.
Funciona com un vídeo El Club Online i en ell es poden trobar centenars de vídeo classes de: Ciclisme Indoor, Abdominals, Pilates, ioga, tonificació, Aeròbic, El•líptica, Combat, Gap (Glutis Abdominals i Cames), Step i TBC.

A més tots els socis del Club Open Natura i els inscrits a les pedalades, podran gaudir de 30 dies d'accés totalment gratuït (a totes les vídeo classes ) i després (si voleu, sense cap tipus de compromís) poder continuar entrenant amb TelegimTV HOME a la sala de casa vostra, amb una subscripció al 50% de descompte!.

Ja us informarém de com gaudir d'aquesta promoció, però simplement serà registrar-des d'un link que us passarém i ja està.

A més, vull destacar, que en l'apartat de Ciclisme Indoor podreu trobar vídeo classes de l'exciclista professional Melcior Mauri (2n del món de contrarellotge, entre molts altres títols), i així pedalar / entrenar, a la sala de casa vostra, amb tot un campió.

AME és una asseguradora interessada en fomentar entre els seus assegurats hàbits saludables com l'esport. Per això t'ofereix una assegurança de salut que inclou una completa revisió esportiva anual perquè puguis estar tanquil a l'hora de practicar el teu esport favorit.

La revisió inclou:
- Exploració mèdica completa amb valoració realitzada per un metge especialista en Medicina Esportiva.
- Història clínica.
- Exploració física completa.
- Exploració de l'aparell locomotor.
- Electrocardiograma.
- Prova d'esforç caríaca o ecodoppler cardíac.
- Informa de valoració.
En AME trobaràs proximitat, orientació i transparència, ja que és una companyia que treballa per a persones no per a números de pòlissa i que sabem que en la salut cada cas és diferent.
Si voleu més informació entra a la nostra pàgina web www.ameasistencia.com o truca'ns al telèfon 93 226 59 66, els nostres assessors de salut t'ajudaran a trobar el que realment necessites.

Amb més de 10 anys d'experiència Global Habitat va ser creada amb el propòsit de comercialitzar, promoure, administrar i valorar béns, amb un servei seriós, responsable personalitzat i amb un contacte estret i permanent amb el propietari i el venedor, sent la claredat i transparència en el maneig financer de comptes, una de les nostres principals fortaleses.
Ofereixen solucions específiques amb precisió en la recerca d'immoble, als inversors, empreses, particulars i al públic en general.
Global Habitat està conformada per professionals altament capacitats amb anys d'experiència que manegen sòlids coneixements del sector per assessorar de la manera més efectiva possible.
La seva meta és que la venda o compra de béns sigui el més senzilla i eficaç possible.
És per això que a tots els socis del club Open Natura oferir-los una valoració gratuïta del seu immoble des de l'àmbit del mercat actual.

Podeu contactar al número: 662 63 41 20
També podeu enviar un mail a: info@globalhabitat.es

Aquesta empresa situada a  Barcelona té una web de consumidors on tothom que vulgui participar en els estudis que realitzen, es poden registrar per rebre invitacions. La participació sempre és voluntària i pel temps que dediqueu, rebreu una compensació ecònomia en efectiu (Des de 15€ fins 80€ en funció de l’estudi). La web es www.estudiosdemercadoremunerados.com i també els podeu seguir a Facebook.

No deixeu de registrar-vos i començar a col.laborar amb ells. Per qualsevol dubte o aclaració, podeu contactar amb info@estudiosdemercadoremunerados.com

TransSport és l'unica empresa especialitzada en l'enviament de bicicletes de tot tipus i altres materials esportius  amb servei porta a porta per tot Europa totalment segur i puntual.

www.transport.es

 

 

Ofertes en alimentació